Morsdagshelgen inledd

Konstaterade igår att jag först nu fattar att jag faktiskt inte har några dagisbarn längre. Märkte detta i och med att jag inte blivit bjuden på traditionella morsdagskaffet på dagis. Nå Camilla (som är i samma situation) förbarmades sig över mig och kom med picknickkorgen under armen. Där satt vi sedan från klockan 9 till klockan 15. Camilla gick mitt på dagen efter de stora barnen och jag var inne och vände ihop en sallad. SÅ kan man också få en dag att gå.

Välkommen morsdag på söndag. Det tisslas och tasslas i knutarna hos oss, paket och kort som ska gömmas och förmaningar om vart jag inte får gå och gräva…

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Morsdagshelgen inledd

  1. Camilla skriver:

    Tack finaste ni för en UNDERBAR dag ; )
    Tycker om er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *