Glass i stora lass

Av en händelse uppdagades det en dag i vintras att Harald har för många tänder i munnen, ett genfel kallade de det. Så idag rättades felet till. Det var spännande för Harald, inte minst eftersom jag var tvungen att gå ut en sväng med uttråkad Saga och han blev ensam med ett gäng tandläkare som alla talade ett främmande språk. Men han var duktig och fick mycket beröm.

Såhär såg röntgenbilden ut före (där pennan är ser du en ”hög” med extra tänder):

Harald är tvungen att äta bara glass idag, stackarn. Vi sympatiserar och går även vi på glassdiet:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Glass i stora lass

 1. Neppe skriver:

  Oj vad spännande! Vad talade de för språk, var de studenter eller? Duktig kille du har.

  • sonja skriver:

   Det främmande språket var finska, läkarna var trevliga och duktiga och gjorde sitt bästa även om de inte talade vårt språk.

   • Neppe skriver:

    Jaha, jag trodde de var utbytesmänniskor! Men han verkar ju ha klarat sig fint. Hoppas han lär sig lite finska snart, för sin egen skull, allt fungerar ju inte så bra på svenska alltid.

 2. Maria skriver:

  Oj så duktig han var som klarade av en sån operation!

  Jag har igen 2 tänder för lite i min mun. Genfel det också. Ärft det av pappa. Förra året drog dom alltså ut min sista mjölktand för att det inte fanns någon tand där under som skulle ha skuffat ut den. Den lossade bara ”plopp” och jag åt typ 1 burana efteråt. Roten var ju inte något lång alls. Den andra sista mjölktanden drog dom ut för 10 år sedan. 🙂

 3. Melli skriver:

  Vi väntar och ser hur det blir med Elias tänder. Han hade en extra mjölktand men de har inte röntgat munnen så vi får se hur det blir med de permanenta.
  Duktiga Harald!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *