Ljuset i tunneln

Vilken vecka det varit. Jag har inte känt matlust sedan förra veckans söndag. Idag åt jag första gången mat och till och med en glass ute i solen. Så nu blir det nog bra igen. Vad jag hatar magsjuka. Värst var det i början av veckan, då jag var trött som en liten apa och alldeles ensam. Men nu är tvättberget bestiget och vädret på min sida. Blir ju gråtfärdig av mindre då lakanen torkar på ett par timmar i sol och vind.

På grund av magsjukan missade Harald sin första Stafettkarneval, det var hemskt sorgligt. Han konstaterade dock att det kommer många fler, han talade något om gymnasiet också, så planen tycks vara klar.

Nu är det bara två veckor kvar av läsåret. Arturs förskoleår och Haralds tredje skolår. Det har varit det bästa året på länge, alla har trivts och jag har fått vara hemma med liten Saga. Nästa år ska jag också vara hemma med Saga, men jag ska också studera, samtidigt har jag tänkt. Det är mycket roligt och mycket spännande!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ljuset i tunneln

  1. Maria skriver:

    Stackars dig! Så bra att du är på bättringsväg! Jag var idag ute för första gången på 4 dagar och oj vad det var skönt. Höll på dö av uttråkning här hemma! Speciellt när de första 3 dagarna gick bara liggandes på soffan (plus några kypanden till vessan).

    Vad ska du studera?

    Skrev idag på arbetskontraktet med Uni. Känns så skrämmande! Sku vara kiva att ses nåt tag. Vi flyttar om en vecka och före det måste jag hinna remppa och läsa på min tent. Hoppas min tent är snart (missade ju den pga ryggen men läraren lovade ordna det i juni) så är det över sen!

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *