To do listan

Klockan närmar sig midnatt och sova ligger högst på listan just nu (min sovmorgon i morgon, hurra). Egentligen är sova den enda som finns kvar på listan vi skrev i morse:

-byka, byka, byka – check!

-städa klädskåpen och byta plats på vinterkläder och sommarkläder- check!

-betala räkningar -check!

-skicka inbjudan till barnkalas- check!

Vi har haft en hemmadag, en postsjuka-dag. Alla var friska (peppar, peppar) men ingen fick träffa någon kompis. Det var ganska skönt faktiskt. Jag gick på loppis, hittade tre små plagg, Artur köpte den mest glittriga konungaring du kan tänka dig. Det är fasligt farligt att ha med honom på loppis, allt är skatter! Jag vet Karin och Karin, ni tycker säkert han har rätt!

Saga fick idag pröva sina söta feelmax-tossor hon fick av sin söta farbror Simon. De är ljuvliga och hon sprang ännu snabbare i dem. De är alltså så nära barfota du kommer. Vi kommer att använda dem massor i sommar!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *