Regnlockar

Utanför fönstret strilar regnet. Det åskade till och med i Helsingfors för en stund sedan. Vi ska snart gå ut, för att hämta storebror. Jag gillar regn! Då man är rätt klädd med stövlar och regnkappa är ett uppfriskande sommarregn underbart. Mitt hår blir lockigt på sommaren, av fukten och regnet. Min frissa sa senast att jag ska sluta använda plattången och fönen och bejaka av mina lockar i stället. Som ni ser på bilden lyder jag alltid min frissa.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Regnlockar

  1. Camilla skriver:

    Var glad över att du har lockigt hår, jag skulle gärna byta ut mitt spikraka ståltråds hår mot lockar ; )
    Inte ens permanent biter på mitt hår någon längre tid….

  2. Melli skriver:

    Ja jag säger som frissan och Camilla, var glad över lockarna! Har alltid varit lite sur över att pappas hårgener inte kom till mig, har alltså rakt hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *