Egoisten

I kväll ska jag gå på syjunta, själv, utan bihang i form av en supersöt men livlig Saga. Basse som tränar fotboll måste dessvärre ha hand om tre barn plus laget han tränar. De ska spela match. Även om jag vet att det är min kväll i kväll gnager det ett litet frö av dåligt samvete  i mig. Försöker mota bort känslan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Egoisten

  1. Micaela skriver:

    Mota bort! Du märker att jag kompar dig?

    På tal om ingenting, om hur det ena leder till det andra; efter att du tipsat din mamma (vilket ledde till uppdrag), tipsade din mammas kollega den lokalaste tidningen och det ledde, inte till uppdrag, men till juttu. Så, tack än en gång, fina!

    • sonja skriver:

      Så ljuvligt. Älskar dominoeffekten. Jag skulle gärna önska att vi kunde ses igen. Kom gärna hem till oss, jag kan också komma till Nickby om det underlättar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *