Sista versen

Vi övar på den blomstertid och Idas sommarvisa, fem dagar kvar av skolåret. Försöker minnas de tusen sakerna, måste erkänna att jag är trött. Det har varit mycket de senaste veckorna, en kväll hälsade jag glatt på en man i tron att det var MIN man. Det var det inte. En annan kväll rann tårarna i kapp med regnet då vi en kvart försenade sprang och letade efter rätt fotisplan. Då tänkte jag på Malenami och ville byta liv. Så kom min mamma överraskande och tog hand om Saga, vi åt Micaelas citronpaj och så kändes livet inte fullt så surt längre.

Nu efter ett skönt och slappt veckoslut är batterierna laddade och jag har förberett mig med en lista! Kom an bara nya veckan!

20110529-052923.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Sista versen

 1. Micaela skriver:

  Åh, jag är så glad att jag fick vara med på ett hörn, just precis där dagen blev lite bättre igen!

 2. Konrad skriver:

  Grattis! Du har ännu sommaren framför dig.
  Jag har 4 dagar kvar av semestern (har iofs helt glömt var jag jobbar, sa det var en lyckad en).

  • sonja skriver:

   Men vi ses väl i ommar ändå, trots att du börjar jobba? Måste spika ett datum! Mejlar så M-R och Basse får vara med.

 3. Melli skriver:

  Ja jag har funderat hur det kommer att vara om några år då alla är i dagis och skolvärlden om det nu redan är såhär stressigt..
  Eftersom den lilla dessutom nu har varit sjuk och jag inte sovit på någon vecka så börjar det bli lite katastrof i huvudet. Slänger kläder i roskisen, stoppar maten i kärlskåpet och minns inte vad jag sku säga då jag börjat min mening. Lagar jag mat får jag absolut inte vika av från spisens sida för då börjar det snart lukta brännt, inte bra!
  Kämpa på med sista veckan! 🙂
  Fast nästa vecka ska Elias ännu på sportläger med ännu tidigare mornar,men efter det är det LOV!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *