Det ska börjas i tid

Som pedagog anser jag att det är viktigt att barnet lär sig siffror redan i späd ålder (här kunde man infoga en smiley som blinkar på ögat). Jag säger tryck på trean då vi ska upp och tryck på ettan då vi ska ner.

Och ser man på. Ungen kan räkna! Synd bara att jag nu alltid är tvungen att knäppa upp selen ifall hon sitter i vagnen, för trycka ska hon. Själv! Ibland undrar och ångrar jag lite att jag lärde henne det. Skulle ha varit tusen gånger enklare att bara göra själv.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det ska börjas i tid

  1. Jessica skriver:

    Visst ska det! Min 3 åring vet också hur en trea ser ut så t.ex. i matbutiken vill hon att vi tar hennes kassa, nummer 3! Hon räknar till 20 galant, ibland kan hon komma till 25 men sen går de fel. Hon skriver bokstäver, hennes namn lärde jag henne för bara någon vecka sedan då hon skrev en massa bokstäver efter varandra. Snart läser hon väl också. 😉 Allt bara kommer av sej själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *