Fråga doktorn

Det blev en massa bilder i bloggen idag. Dels tycker jag att färgerna gör sig så fint i försommarsol och dels kom jag ihåg att ta med kameran ut. Men trots att Saga ser så glad ut är hon ganska flunssig, hostig och snuvig och andningen låter som en god imitation av Darth Vader. Trots att båda äldre barnen lidigt av infektionsastma och vi otaliga gånger fått åka med dem till sjukhuset för att andas undrar jag nu när man borde söka läkarhjälp för Sagas del. Och blev det nu inte helg igen? Tycker hon alltid tajmar det så.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fråga doktorn

  1. Melli skriver:

    Jag är jättedålig på att uppsöka doktorn men idag var vi där på besök med Lukas. Typiskt nog var febern borta vid det laget, färgen hade återkommit till kinderna och han verkade pigg som en (rosslig) mört. 🙂 Inget annat fel än lite rossel i lungorna.. Så nu hoppas vi att han är på bättringsvägen och att de andra inte insjuknar till vårfesten.
    Krya på dig hälsningar till Darth Vader!

    • Sonja skriver:

      Tycker det ofta är just sådär, eller så är det nåt virus så det är bara att vänta och hoppas på snabbt tillfrisknande. Ha det bra och hoppas ni också snart blir friska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *