Dagens konstaterande

Tioåringar överlag är väldigt förtjusta i ettåringar och tioåriga storebröder är väldigt stolta över sina småsyskon. Dessutom beter sig ettåriga vildingar suveränt i kyrkan om de får sitta med storebror.

20110603-123426.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens konstaterande

  1. Camilla skriver:

    Nicholas insåg inte det fina med vårkyrkan …..han fick gå ut o lugna ner sig ; ))
    Saga var verkligen duktig !!

    • Sonja skriver:

      Eller så ville han också sitta med sin storebror? Jag tycker han gjorde helt rätt, slängde upp fötterna och tog sig en liten lur. Gissa vem som är mitt sällskap här inne? Han bakar med mig! Artur leker ute, ensam. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *