Festdag

Efter att ha festat halva natten och således sovit halva tiden av vad jag brukar steg jag upp och förberedde fester. Vårfestkläderna var strukna och pojkarna kammade då vi promenerade till solan en sista gång det här läsåret. Vi har promenerat till och från skolan så gott som alla dagar, tidigare åkte vi buss nu och då.

Efter Den blomstertid med glittriga ögon skålade vi in sommarlovet med Haralds klasskompisar. Harald som snart fyller tio hade barnkalas. Kärleksmums skärdes upp medan popcorn poppades och paket öppnades. Nu är vi ganska möra men borde söka oss till butiken och till vinbutiken för en sådan här.

Efter vårfesten samlades barnen i sina klassrum för att tacka lärarna och få betyg/diplom. Artur var fin i vita byxor och en Saga i famnen. Oliver har snyggt vattenkammat hår! Killen på andra sidan Artur är en fantastisk barnvakt NU RYMMER HON IGEN SONJA! brukar han ropa. I bakgrunden ser du Arturs fantastiska pedagoger Nina och Kate! De är guld värda och de bästa tänkbara. Vi kommer att sakna dem!

Vädret var på vår sida och vi kalasade ute. Basse spelade fotis med alla barnen.

Nu har vi sommarlov! Jag får vara med alla mina barn varje dag. Det ser jag verkligen fram emot!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Festdag

  1. Camilla skriver:

    Beklagar att vi inte dök upp på kalaset men vi fick inte tidslogistiken och fungera : (
    Nu är vi dock hemma igen så saknar barnen lekkompisar är det bara att komma över ; )
    Jag skall sitta på balkongen o njuta av ett glas rose vin !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *