Lika barn leka bäst

Idag kom vi äntligen iväg till den nya lekparken vid Brunnsparken. Hela förra sommaren gick vi och väntade att den skulle öppna och nu äntligen. Den fick klart godkänt av samtliga barn.

Peppe och jag fick sitta och prata då Artur så ivrigt skötte om de små. Det är alltid lika roligt att träffa såväl Vidar som Peppe, tycker vi som figurerar här på Sagolandet.

 

 

”Är de tvillingar” var det en i lekparken som frågade. De kunde nästan vara det, de liknar varann på något sätt, eller vad tycker du? Kanske är det bara det att de gör samma saker för att de är lika gamla?

Artur tycker mycket om Peppe, men så ser hon verkligen honom också och lyssnar ivrigt till hans berättelser. Här visar han sin sommarbok och allt vad han gjort i sommar.

Och jag fick en fin sommargåva! Hurra, jag vet vad jag gör ikväll! Tack.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lika barn leka bäst

  1. Peppe skriver:

    Tack för sällskapet! Jag känner mig fortfarande upplyft efter att ha hängt med er.

  2. Malin skriver:

    Roligt att du tycker om mina bilder. Freja är född 20.2 så dom e nog riktigt jämnåriga med Saga. 🙂 Gissa vem som jag hittade i detta inlägg näst sista bilden? Yes, thats me! (till höger vid klätterställningen) 🙂 Ha,ha,ha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *