Dagens saga

Dagens saga är helt upp och ner. Nu talar vi alltså inte Sagan med stort S, hon är sitt vanliga jag hon. Boken Hups Keikkaa är en rolig bok, den har nämligen bilder som ser olika ut då du svänger på boken. Boken utvecklar motoriken och fantasin. Det är en bok du faktiskt får svänga och läsa precis hur du vill! Det är Satu Kontinen som står för den här fantasifulla boken med härligt färggranna bilder på djur.

Saga gillar sin saga och visst  är något lite upp och ner då hon sitter på bordet:

En ko eller en höna?

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens saga

  1. Simon skriver:

    Ser ut som en helt jätterolig bok. Ge inte Englandskartorna åt henne dock, fast det nog bara är en internationell bestämmelse att norr skall vara uppåt. Kunde också vara upp-pch-ner… Säkert utvecklande för vilket barn som helst…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *