Seven roses

Här sitter jag ju fjättrad nära Brändöbro och surfar att det vid torget finns en Seven Roses butik (kan inte länka, men om jag säger Odd Molly, Hunky Dory osv. så vet ni vad jag talar om). Tänk om jag skulle försöka övertala Artur om att vi går dit i stället för badstranden då Saga vaknar?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Seven roses

  1. A-L skriver:

    Haha. Hade lite svårt med rubriken där till en början.. betonar man lite fel får man ju liksom invigning sparad typ. Nåja. Låter ju kanske inte som det mest upplyftande talet, nej, men vädret ser ut att ha varit fint i alla fall (där också)! Hoppas ni annars också har det bra och njuter av sommarlovet, vilket ni ju verkar göra! kanske vi ska ta och ses sen då ni är tillbaks? Söta skor Saga har annars! 🙂

    • sonja skriver:

      Ja vi måste träffas, men tror det blir i augusti först. Vi fick åska nu. Nästan som i en film; vindstilla, kvavt och 26 grader sedan kom stormen och ett häftigt regn med åska och blixtar. Men bara det drar över och vi torkar så… Ha det fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *