Ett roligt sammanträffande

Igår läste jag i tidningen Papper om Malin och Caj som skaffat höns, nå idag i Indiska här i Vasa frågar plötsligt någon mig ”är det Sonja?” Och där står Malin. Vi har säkert inte setts på femton år, men läser varandras bloggar och vet således lite om varandras liv. Himla kul var det. Malins blogg hittar du här:

Malin

Sen började det regna och åska och jag blev genomblöt andra gången idag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ett roligt sammanträffande

  1. Malin skriver:

    Det var roligt att träffa dig, och nu har vi likadana kläder 🙂

    (För övrigt: Just när vi skulle betala blev det strömavbrott i butiken på grund av regnet. Vi ringde efter min bror som kom och hämtade oss. Lyx. Beklagar att du blev blöt, vi hade gärna gett er skjuts…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *