Den lilla cykelturen

De äldre barnen for till Aurora och Alex för att måla och fixa på sina warhammers (småtyper). Eftersom vi blev nästan på tumis beslöt vi oss för att ta en liten cykelutfärd. Mottot var att hela tiden se havet, så vi tog oss längs med strandlinjen genom Esbo ända ut till Notudden. Där fick Saga ta ett dopp och sedan fortsatte vi. Lite paffa blev vi nog då vi kom hem och såg att vi cyklat 42 km. Det var aldrig ens tungt, bara ofattbart vackert. I morgon far vi nästan samma sträcka men med pojkarna med. Det är alltså vår plan…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Den lilla cykelturen

  1. Basse skriver:

    Inte för att jag har något emot att göra den där utflykten i morgon, men lite kul är det ju att höra om det för första gången på bloggen… 😉

  2. Sonja skriver:

    Det var faktiskt inte så hett eftersom vi for längs med strandlinjen hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *