Dagens Saga

Saga åker just nu tåg, sovande. Hon har klarat av London med bravur, i vagnen eller i manducan har hon suttit hela dagen och sovit då hon blivit trött. Varm mat och mjölk har hon fått då vi haft tillgång till det, ibland först på eftermiddagen. Men bra har det gått. Mjölk har vi fått från cafeér, de har varit vänliga och gett henne skummad, het mjölk. Just the way she likes it!

Nu åker vi alltså tåg mot Plymouth, Wembury. Det är gröna kullar och regntunga moln som susar förbi. Wembury är en liten mysig by i bästa Jane Austen stil, Sence and Sensibility är faktiskt inspelad just där! Där ska vi bo, vandra och koppla av. Och förstås umgås med släktingarna som bor där.

20110716-011705.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens Saga

  1. Camilla Meinander skriver:

    Låter härligt och mysigt! Sköt om er mina kära och njut. Kram från mamma.

  2. Carina skriver:

    Låter bra! Härlig tid nu har! Roligt ned mellanrapport! Hälsa högen! ;D kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *