Mor- och farföräldrar

Jag är så glad över våra barns far- och morföräldrar. De är alla pigga, glada och kärleksfulla. De orkar leka och engagera sig, de är guld värda.

Själv växte jag upp med bara morföräldrar, farfar dog många år före jag föddes och farmor då jag var nåt år gammal. Mommo var oerhört viktig för mig, men vi träffades inte så ofta på grund av avståndet.

I Åbo bodde vi i ett härligt gammalt trähus, med körsbärsträd och rabarber. Vi valde bort det bland annat för att få bo närmare våra föräldrar. Det har vi inte ångrat även om vi ibland saknar Sofiegatan och hela atmosfären i Åbo.

Här bjuder mofa Saga på plättar, med vispgrädde. Hon var salig. Kanske även han?

20110724-010751.jpg

20110724-010820.jpg
Här på bilden ovan ger mommo fart åt Saga i gungan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *