Till hafs

Vi åker ut till skärgården idag, så långt ut man kommer. Där ska vi fira min systerson Christian. För sju år sedan föddes han, idag är han en glad, spjuveraktig och djurälskande liten krabat.

Du som nu varit uppmärksam kanske märkt att vi redan gått på några kalas de senaste dagarna. Har ni också så i er släkt att födelsedagarna hopar sig? Intressant fenomen tycker jag. Ta den nionde juni som exempel, inte mindre än tre personer fyller den dagen, min mommo födde då min morbror, min mamma födde min syster och min bror fick en dotter. Harald var dessutom beräknad till tredje juni och jag trodde inte mina ögon då jag gick över tiden och nionde närmade sig. Han lät dock vänta på sig och föddes först femtonde.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *