Åskvädersprogram

Filten var packad liksom Harry Potter-boken. Men i samma veva som vi skulle gå ut utbröt ett häftigt åskväder. Ett åskväder som inte tyck sluta. Vi har nu turats om att läsa Harry Potter högt för Artur i ett par timmar. Till och med Haralds klasskompis som är på visit erbjöd sig att läsa ett kapitel.

Trollbindande bok!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Åskvädersprogram

  1. Malin skriver:

    Härligt med högläsning. Vi läser också varje kväll för barnen. Jag ser fram emot att få börja läsa lite längre och mer invecklade böcker för dem om några år, som det är nu är Idun lite för liten för att orka koncentrera sig om det inte finns några bilder…

    • sonja skriver:

      Vi har också läst och läser fprtfarande högläsning varje kväll. Harald är nu tio och läser massor själv, men njuter förstås också av högläsning. Vi är nu i slutet på HP boken så det är rätt spännande…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *