Retrokass

Hade ni också en så kallad dagisväska då ni var små? Jag hade en röd med vita ränder och Basse en blå. Jag kunde inte motstå denna retrokass. De som säljer dem vet minsann på vilken sträng de ska spela. Saga fyller sin väska med små djur som kallas Littlest Pet Shop, intresset för dem delas av Artur, som snällt låter henne ha dem.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Retrokass

  1. Maria skriver:

    Nej gud vad hon är söt!!

  2. Konrad skriver:

    har också hört det officella namnet pettsloppit av en finskspråkig treåring

  3. malin skriver:

    Ja, den fördelningen av exakt samma väska har vi också i vårt äktenskap. Jag hade en röd, Caj en blå. Vi har fortfarande kvar Cajs blåa, jag använde den ibland som handväska när jag studerade… De är mycket snygga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *