Dagens lilla mål

Det är bra att ha lite små mål nu och då. Dagens lilla mål är att lära Artur lita på att han kan simma. Vi kommer inte hem från simstadion före han kan, har jag sagt. Det är alltså inget hot, ifall ni tycker tonen låter så. Det är mer en överenskommelse, jag tror nämligen att han kan simma, men inte vågar lita på det. Dessutom ser han fram emot kvällens simsession, eftersom det är bara jag och han. Det är speciellt roligt att ibland kunna vara bara med ett barn. Roligt och framförallt viktigt. Vi försöker nu och då förverkliga just det, det kan vara bara en så enkel sak som att ta med bara ett barn till butiken. Ge det barnet just så mycket utrymme det behöver.

Nåja, vi får alltså se om jag återkommer med fler inlägg idag eller om jag tränar flyttekniken ännu vid midnatt.

Nu blir det i alla fall HIFK:s fotisskola först. Soccermom tänkte powerwalka under tiden. Hej så länge.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens lilla mål

  1. Carina skriver:

    Just så e de! För det första att våga lita på att man kan. Det där har vi med, men det gäller cyklandet i vårt fall. Det andra som jag håller med om är det där viktiga och roliga med att vara med ett barn åt gången emellan och som du sa så behöver det inte vara mycket, t.ex. att läsa saga eller ta en promenad eller typ vadsomhelst! 🙂 Kram på er o lycka till Artur att han KAN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *