Jag tror inte mina ögon

Medan jag kokar gröt tömmer hon sedvanligt besticklådan, så långt hon når. Så långt inget nytt under solen. Men gissa vad som händer sedan? Jo hon städar upp allt igen, visserligen lite egen ordning men klart godkänt. Jag tror jag svimmar. Av ren och skär glädje.

20110809-072836.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Jag tror inte mina ögon

  1. Melli skriver:

    Duktiga Saga! Det är nog rätt bra gjort måste jag säga!

  2. Tina skriver:

    Åhå! Hade hon alltså tömt lådan helt tom först?

  3. A-L skriver:

    Haha, det där sysslar vi med här också! I köket hemma har vi nu satt upp lite spärrar här och var (läs lång skoslev genom flera lådhandtag osv), men man måste nog vara lite extra uppmärksam ändå. Hon ”städade” i hotellrummet i Vasa också och sen då vi sökt igenom fickor, väskor och vagn efter kameran hittade vi den till slut – ja gissa var? Jo i roskisen – förstås, tillsammans med en sko…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *