Godnattsagan

Ja men jag har ju alldeles glömt bort att berätta att Saga nuförtiden sover i egen säng. För någon vecka sedan tänkte vi att antingen åker den där sängen nu ut eller så får Saga sova i den. Den har mest bara stått som en stor prydnad i sovrummet.

Så vi prövade med att lägga Saga i den och där sov hon den första natten och nätterna som följde. Det var ju inte helt fel det. Funderar ändå på att byta till en säng utan spjälor, snart.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Godnattsagan

 1. Melli skriver:

  Här har igen både minstingen och mellansonen bestämt sig för att de bara kan sova nära,nära (Aamos är rädd för mardrömmar han haft). Elias blev ju avundsjuk då de får sova bredvid så inatt sover de där alla tre bredvid varandra i vår säng. Jag får väl trängas i fotändan och sambon sova ostört i deras rum sen då han kommer hem.
  Men hur härligt det än är att mysa sku det nog vara skönt att sova ostört med mycket utrymme ibland.

  • sonja skriver:

   Känslan är ambivalent. Saga somnar också i min famn ännu, eller i vår säng då vi ligger bredvid. Ibland funderar jag om jag ändå inte ids flytta henne, men det är skönt att kunna sova ensam också.

 2. Malin skriver:

  En stor applåd. Jee, hurraa! Jag har också en prydnadssäng hemma hos mig. Skall definitivt ta modell av er. Kanske vi börjar redan i dag med resesängen hos mommo och moffa. Nu delar vi en soffa som e kanske 80 cm. Hemma har vi 180 cm så det har ju gått ok. Men nu ska det bli andra bullar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *