Spelet med stort s

För övrigt spelar jag inte längre angry birds eller jewels när jag nattar barn. Nej, nu är det wordfeud som gäller. Tänk barndomens Alfapet för iPhonen! Sjukt kul.

För att nu vara helt ärlig ska jag berätta att jag inte bara spelar det då jag nattar barn, utan hela tiden (i lekparken, på bussen, på promenadstigen). Hooked var ordet. Dessutom spelar jag mot Basse, spelkväll i modern tappning; båda sitter med varsin telefon och medan den andra funderar kan man t.ex. läsa andras bloggar. Så nu vet du det. Kanske du vill joina?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Spelet med stort s

  1. Tina skriver:

    Inget för mig. Vi spelade gammalt hederligt bords-scrabble för ett par veckor sedan i stearinljusens sken. 😉

  2. Linda A. skriver:

    Vad heter du då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *