Tillsammans är man mindre ensam

Jag tvingar Camilla att skriva i vår gästbok varje gång hon är hos oss. Ibland blir det flera gånger per dag, man skulle nästan kunna kalla det hennes dagbok, eller min. Men hon är lika glad ändå. Idag funderade vi över det att vi faktiskt inte ser någon mening med att sitta ensamma hemma med våra barn. Varför vara ensam då man kan vara tillsammans? Vi för pojkarna till skolan, tillsammans. Vi går till en lekpark, sen hem på kaffe till oss eller dem. Sen sover våra knytt på varsin balkong. Sen är det dags att hämta hem pojkarna igen. Tillsammans. Saga kommer med sina böcker och backar vant in i Camillas öppna famn. Jag får se Nicholas ta fler och fler steg för varje dag. Det är en rikedom att få dela vardagen med någon likasinnan. Rikedom för såväl vuxen som barn.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Tillsammans är man mindre ensam

 1. Tina skriver:

  Vilken lycka!

 2. Camilla skriver:

  Jag är verkligen lycklig över att vi får ännu ett helt år av skön hemma mamma tillvaro ; )))
  Tina kom gärna med någon gång på kaffe/lek och skvaller stund !!

 3. A-L skriver:

  Om här som på fb skule finnas en knapp med tummen upp så skulle jag trycka på den! 🙂

 4. Mippe skriver:

  Låter härligt. Önskar jag haft en sådan vän när barnen var små.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *