Å så mycket kärlek på en dag

Sista veckoslutet i augusti kunde inte vara finare. Ingen dag kunde inte vara finare än så här för ett bröllop. Sensommarvärme och mycket kärlek fick vi uppleva igår då Jenny och Aleksis-Pauli sade ja till varandra.

Artur var förväntansfull och hade planerat festens utstyrsel länge. Han är aningen besviken över att vi valde att gifta oss före han fanns till och har snällt bett oss gifta om oss så han får vara med. I så fall ska vi givetvis gifta om oss med varann. Saga och Harald valde att tillbringa största delen av kvällen i grannbyn hos moster Carina, Henrik och kusinerna. Men Artur, den lille festprissen, han var med. Han sjöng kärlekssånger med släktkören, han samlade ekollon till sitt vinterförråd (?), han prövade på att grilla vindruvor och till sist kroknade han på en lädersoffa bredvid en mjuksitiger.

Här kommer dagen i bilder:

Brudens kusiner sjunger i kyrkan.

De våra:

Istället för att kasta ris blåste vi såpbubblor.

Jag såg ut såhär hela kvällen:

Och Artur försökte se ut som en hankeit som rättar till slipsen:

Jenny och Aleksis var sötast:

Släktkören uppträdde.

Brudgummen kommer från Estland och vi fick uppleva en ny tradition, alla började ropa något i stil med bittert, bittert, bittert och för att göra det sött igen skulle brudparet kyssas medan alla räknade högt till tio. Här mitt i kak- och kaffekalaset.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Å så mycket kärlek på en dag

 1. Tina skriver:

  vilka ljuvliga bilder! Bilden av barnen är jätte söt! Saga har fin klänning. Din utstyrsel ser också så fin ut! Har nog sagt det förr, men så härligt med sjungande släkt!

 2. A-L skriver:

  Instämmer med Tina och ser fram emot lillebrors bröllop om en vecka! 🙂

 3. Malin skriver:

  Så fina bilder och instämmer att Sagas klänning är jätte fin. Jag dör av avund att Saga har ett spänne i håret. Den dagen väntar jag på, då jag får ett spänne att hållas i Frejas hår längre en några tiondelens sekunder. 🙂

 4. Patricia skriver:

  superfin bild av barnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *