Höstskörd

Mats kom över med såväl äppel som kantareller. Bara sådär. Finaste grannar!

Så nu ska det syltas, mosas och pajfallerallas. Härliga, härliga höst!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Höstskörd

 1. Tomtens Dotter skriver:

  Hittade hit eftersom du skrivit om kantareller.
  Snäll granne du har, honom ska du vara rädd om 🙂

  Behöver du lite inspiration så kika in hos mig, jag har just lagt ut ett recept på kantarell- och kycklinglasagne

  Må gott

 2. Tina skriver:

  Wow! Få kantareller!? Hur mycket hade han hittat? Eller gillar han inte att äta dem själv, men bara att plocka? Och att få äppel detta år är också guldvärt. Jag vill också ha både och… Mats – har du mera överlopps? 🙂

  • Camilla skriver:

   Tina vi plockade ca 18 l kantareller (ja o lite trattisar o trumpetsvamp ) bara i närmaste lande skogen …..Hade barnen med på skogspromenad ; )) Äpplen har vi också rätt mycket av det här året…Åker till landet igen nästa veckoslut …OM du vill så kan jag ta undan lite äpplen o svamp ; )

   • Tina skriver:

    Helt otroligt! Åh, tack Camilla för erbjudandet – blir ju riktigt generad. Om ni har svårt att göra er av med äpplena, så tar jag gärna emot (om jag inte lyckas få på närmare håll), men inte behöver ni besvära er med svamparna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *