Godiskalas

Idag fick vi åka till Fazers godisfabrik. Fazer firar 120 års jubileum i år och eftersom mamma jobbar som guide på Fazer fick vi fara och äta lite choko. Jag åkte dit med min svåger Henrik och vi hade lite roligt då vi försökte förklara till mammas arbetskompisar vem vi var. Alltså jag är Camillas dotter och det här är Camillas dotters man, alltså nej vi är inte ett par. Sonja är min andra dotter, försökte mamma förklara, Henrik är gift med min yngsta dotter. Om man inte vet hur många döttrar mamma har förblir Henriks och min relation ännu också ouppredd. Nåja, Henrik är alltså min svåger och länken tills hans fina foton kan ni väl vid det här laget. Senare kom också min syster Tina med barnen och lillebror Björn med barn och fru dit. Superskoj!

Här kommer dagen i bilder:

 

Mamma in action, hon berättar om att man använder majsstärkelse som formar då man gör t.ex Dumle. Visste du att en maskin snurrar papper på 1000 karameller i minuten? Nu vet du.

Barnen var fascinerade:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Godiskalas

  1. Henrik skriver:

    Tack själv för en trevlig dag! Roligt och gott var det, och till all tur sparades vi från regn. Bra att vi har svärmor/mormor/mor som jobbar på en så söt plats!

  2. Tina skriver:

    Ja, det var en så rolig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *