Kalas i Borgå

I mitt liv finns en pärla. Det är Doris. Idag firades hon. Hon fyllde 80.


Borgå var vackert som alltid. På vägen dit konstaterade barnen att hösten är den vackraste årstiden. Sedan kom vi på att alla årstider har en tid då de är vackrast, hösten med sina löv, vintern med rimfrost i träden och massvis med snö och solen som gnistrar, våren med sin skira grönska och sommaren med alla sina blommor. Vackert land vi bor i, som sagt.

Saga satte sig på tröskeln, dinglade med benen och läste en bok. Vi var mycket tacksamma. Stället vi var på var som ett glashus och ett-åringen elefanten. Tänk dig fullt med öppna vitrinskåp med porslin och glas, prydnadsföremål på alla bord och allt i bästa Sagahöjd. Men det gick bra, för den nya Sagan är en lugnare variant.

Plötsligt var det dock slut på lugnet och vi bestämde oss för att fara hem. Då plockade Simon fram en iPad och plötsligt kunde vi sitta på festen ännu en god stund. Man tackar!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *