Hittad

20110927-110439.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

11 svar på Hittad

 1. A-L skriver:

  Åj vad bra att mössan hittades! Vi har faktiskt också vår Kimperi-mössa på vift, vilket är synd eftersom jag tycker så bra om den… Borde inte vi ta och ses nån dag tycker du?

 2. Mia skriver:

  Om ni vill ha tips på roliga geogömmor i Vasatrakten så Maila. Finns bl.a en mysteriegömma som jag tror dina pojkar skulle gilla skarpt.

  • sonja skriver:

   Det låter bra. Jag är ju i Vasa en gång per vecka, visserligen utan barn men jag är mycket barnslig så jag ska gå och geocacha där. Det skulle jag kanske inte ha tänkt på själv. Vad bra att du sa och jag hör av mig sedan då jag blir där övernatten… Tack!

 3. Tina skriver:

  Vad den var kammoflerad!

 4. A-L skriver:

  Hur låter Munccaträff på onsdag, internationella lärardagen till ära? 🙂 Och tyvärr vet jag inte var mössan är tappad, den är bara borta.. Antagligen är ju nog små snabba fingrar inblandade på något sätt, oberoende av var missödet inträffat (kan likaväl vara hemma nånstans intromad som ute har jag för mig..), men det här ger ju dig bara mer utmaning med hittandet, eller hur? 🙂

 5. A-L skriver:

  Ok, torsdag kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *