Mera gratisreklam

Oj vad jag tycker om det jag läser. Artur sitter bredvid och frågar ”är det spännande, som Harry Potter?”. Jag vet inte om det är direkt spännande men intressant är det. Peppe, du skriver bra! Jag får en varm känsla av boken.

Sedan måste jag skriva att jag är lite besviken på bloggkommentatorn. De som brukar vara så bitska gav mig bloggkärlek! Hann redan få lite pirrig magont då jag såg kommentaren här nedan. Men nu får jag i stället tacka för gratisreklam och välkomna en massa nya läsare. Välkomna och hej!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mera gratisreklam

  1. Peppe skriver:

    Tack fina du! Jag blir så glad över att du gillade boken och hälsa Basse att det var roligt att äntligen få trägga honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *