Skollördag

Idag har barnen skoldag. De ska springa Unicef-rundan. Det går ut på att barnen på förhand fixat sponsorer (farmor, farfar, mormor, faddrar, mamma, pappa osv.). Sedan springer de och för varje kilometer får de en slant som oavkortat går till Unicef. De springer helt enkelt för att hjälpa andra barn. Så också andra barn får gå i skola. Det här är en glad skoldag med idel glada miner.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Skollördag

  1. Jessica skriver:

    Vilken dag jobbar de in då?
    Första året vår J skulle springa Unicef rundan fick alla mor och farföräldrar som sponsorer och de lovade alla 5 euro varvet. Ingen av dem kunde i sin vildaste fantasi tro att J skulle springa 4 varv. Det blev en hel massa pengar. Till följande år lovade de inte lika mycket sponsorpengar. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *