Regndagsskoj

Är det det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder som gäller? sms:ar Anna-Lina mig i morse. Så var det, så vi träffades i lekparken i regnvädret. Termos med te och choko halades fram och regnvädret till trots var det superskoj att ses.

Plötsligt dök en häst upp från ingenstans. Barnen var saliga.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Regndagsskoj

  1. Melli skriver:

    Vi hängde också i parken i regnet igår en stund. Det var mera den piskande vinden som tog i lite väl hårt till slut.
    Ja,jag sku nog också bli salig om en häst dök upp framför mig! Så fin!

  2. A-L skriver:

    Vi tackar för sällskapet, skoj att ses igen! Vädret var inte heller lika ruskigt, tillsammans med er 🙂 (även om du lyckats fånga en av mina fjantminer på bild också) Och visst var hästen häftig, men ”vauva” tar nog ändå rpiset för mig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *