Vem?

Gissa vem som idag frågade ”å vem är Steve Jobs?”.

Är man känslokall då kändisar som inte betytt något för en dör och man inte sörjer, inte skriver RIP på fb? Som prinsessan Diana t.ex.  Detta diskuterade vi under kvällsteet idag. Bland annat.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Vem?

 1. Henrik Lund skriver:

  Jag gissar: Du Sonja!

  Säkerligen en intressant kvällsstediskussion!

  • sonja skriver:

   Jag??? Hahhaaa, du är rolig du Henrik! Jag känner ju alla, Ida Henriksson, Mats Liljeroos för att nu nämna några… Nä, tack för upplysningen.

 2. Daniel jakobsson skriver:

  Men jobs har ju betytt nått för dig Sonja… Eller gillar du inte din iphone? Jag kan ta den annars… 😉

  • sonja skriver:

   Haha, det var precis det där Henrik sa till mig också. Har jag missat något här nu? Kommer min iPhone att gå samma öde till mötes som Jobs? I så fall är du den första att ta hand om den, ge den ett värdigt slut och inviga mig hopp om en ljus framtid även för den.

 3. Jessica skriver:

  Samma fråga ställde jag. Vad då om någon gubbe dör någonstans barför har så måmga det på sin status och ännu som om det skulle vara världens undergång liksom. Men nu vet jag mera efter att ha fått en lektion om vem Jobs var. 😉

 4. Paula skriver:

  Jag kollade i wikipedia vem han var. Så du är inte ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *