Skolans jämställdhetsplan

Sitter och skriver på min hemtentamen, inte helt lätt när man ser det här i ögonvrån.

Nu undrar ni förstås alla hur det känns att studera igen efter några års paus. Jo, tack det går. Nej vänta nu, det går ju bra. Det är roligt att damma av böckerna, det är roligt att märka att fingrarna dansar över tangenterna, det är roligt att igen fördjupa sig i något och roligt att se resultatet. Just nu håller jag på och utarbetar en jämställdhetsplan för en fiktiv skola. Just den här uppgiften ligger ju som bekant mig varmt om hjärta men förhoppningsvis känner jag lite lika inför nästa. Visste ni att alla skolor har (skall ha) en jämställdhetsplan och att inte följa den är diskriminering mot de mänskliga rättigheterna. Så det så.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *