Fult spel

Minns ni att jag talat om Wordfeud? Det som liknar alfapet med som jag spelar på telefonen. Jag har överlistat det och märkt att man kan spela genitivformen på så gott som alla ord. Jag skäms (nästa) men kan inte låta bli då 170 p kan lura bakom knuten. Så jag spelar ord som zooS, surrS eller dopS. Fasligt. Det värsta är att jag nu då jag läser tidningen får lust att lägga ett S efters varjes ords liksoms… Bara för att det går.

Är inte du lärare? var senaste kommentaren jag fick…

Förlåt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fult spel

  1. Carina skriver:

    Ja, fult spel som tillåter fula ord…Uschiamej! Men kul e de!

  2. EmmaS ;) skriver:

    Jag skrev den längsta böjningen med genitiv och hela faderullan jag bara kom på och fick 340 poäng. Så lite underligt är det nog…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *