Önskelistan

Den bok jag nu önskar mig till födelsedagsgåva heter alltså Praktisk lärarkunskap, den som jag så berömde och som jag la post-it lapp efter post-it lapp i. Den som jag däremot klarar mig utan var Yhteistoiminnallisen oppimisen käsikirja. Kunde knappt översätta bokens titel eftersom det var svårt att få den rätt skriven i google. I dagens HBL fanns dock lösningen på mitt problem, laddade ner appen som översätter allt jag fotar.

Camilla, nu kan jag fota den franska menyn på caféet! Voilá.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Önskelistan

  1. Camilla skriver:

    Suveränt nu behöver vi inte gissa vad som serveras ; ) Så nu undviker vi obehagliga överraskningar !!

  2. Melle skriver:

    Vad heter den appen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *