Välkommen vackra höst

Tittar ut genom fönstret och allt jag ser är en vit tjock vägg, det är dimmigt idag. Jag tycker personligen att det inte varit en så fin höst som det kan vara. Mitt eget mående kan ju spela in så jag kan ha fel. Jag tycker det har regnat ovanligt mycket, jag tycker löven fallit innan de hunnit bli flammande röda.

Jag måste ha fel för fotograf-svågern Henrik har minsann lyckats fånga den vackra hösten på bild. Nu levererar han pinfärska bilder igen till min header (sidhuvud / bilden här uppe). De här är så nya att ni, mina fina läsare, är de första som får se dem. Kanske vinner de fina priser en dag? De är så fantastiska alla jag fick att jag knappt kan bärga mig, men varje vecka kommer det en ny vacker höstbild. I väntan på den långa härliga vintern.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *