Förvirrade vär(l)den

I torsdagens Min morgon överraskades programvärdarna av att Duudsonit kom instormande i studion. De stal saker som de på näsdagen 4.11 ska auktionera ut och pengarna går till välgörenhet.

Min lilla A stod och tittade på programmet med tårblanka ögon och såg inte en gnutta humor i inslaget. För en sju-åring är lag och ordning av stor vikt. Regler måste följas, man vet verkligen vad som är rätt och fel. Då Stackars Sonja blev av med sina skor fick han nog, skakade på huvudet och sa: ”jag tänker aldrig börja jobba i en studio om det är så där det kan gå till”.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Förvirrade vär(l)den

  1. Henrik skriver:

    Håller med Artur!
    Tur att jag inte såg på MM just då – jag har oxå ibland svårt att se det roliga i vad pellejönsarna håller på med!

  2. Melli skriver:

    Oj stackarn! Jag kan förstå att det inte kändes bra för någon som verkar vara så go´som han! 🙁 De är nog ganska fåniga rätt ofta dedär tokarna, tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *