Halloween

Det är bara att acceptera det nu tror jag. Halloween har kommit och tänker tydligen stanna. Försökte i många år bojkotta hela rasket, men, men. Och varför bojkotta egentligen, finns det anledning att ordna en maskerad så varför inte. Dörrknackningen kanske vi klarar oss utan i alla fall.

Var står du i Halloween-frågan? För eller emot?

Camilla och Mats hade ordnat med maskerad, alla gillar! På kalaset kunde man, förutom Svarta Häxan, träffa kungar, zomies, Harry Potter x 2, en nyckelpiga och en stor och en liten djävul.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

12 svar på Halloween

 1. Emma skriver:

  Så söta barnen var! 🙂

 2. Camilla skriver:

  Halloween är roligt att fira i liten skala…Är absolut emot hela bus eller godis konceptet som de har i vida världen.
  Tycker själv att det är skoj med små fester här och där under höstens mörka kvällar.
  Då känns hösten inte så mörk och lång….
  Tack för att ni firade med oss ikväll ; ))

 3. Mats skriver:

  Jag var utklädd till en icke stressad version av mig själv! Tack för ni kom!

 4. Tina skriver:

  Ja, jag har gillat det från första stund tror jag. Precis som du säger så är det roligt att ta varje tillfälle i akt att ha en fest. Vår kära vänfamilj bodde utomlands för länge sedan där det var vanligt redan då, hämtade med sig traditionen och har ordnat fest i åtminstone tio år redan. Alltid lika skoj att gå på maskerad, mysa i deras halloween-pysslade och ljusdränkta hem och äta god skördefestmat.
  Här hemma brukar jag ha pyntad hela oktober och november med pumpalyktor, orange ljus och bordslöpare, samt skördefrukter. Mysigt och uppiggande tycker jag!

  • sonja skriver:

   Du har så rätt, vi behöver ljus och fester i den här mörkrets tid. Det finns ingen som är bättre på att matcha ljus, löpare, mattor osv. som du, imponerande.

 5. Jessica Johansson skriver:

  Maskerad kan jag gå med på men bus eller godis kan vi skippa. Igår var här rätt många barn och ringde på dörren och sade: Karkki tai kepponen. Undrar just om de skulle ha haft något bus på lager om jag sagt att jag vill ha bus.
  Jag tänder annars också hela hösten ljus i höstens färger så lite hallowen friar vi kanske då.
  Flickorna klädde ut sej till häxor här hemma efter att många hade varit här och plingat på. De målade sej riktigt skrämmande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *