Dagens saga

Mollyböckerna är och har en redan en tid varit storfavoriter hos oss. Jag har inte så mycket mer att säga om böckerna än att de tydligen tilltalar familjens yngsta. Alla våra barn har i något skede gillat den här lilla musen. Flera av de här böckerna har en lucka som man kan öppna och bakom den finns djur eller andra roliga saker. Det finns minimalt med text på sidorna och ofta är det upprepningar som ”Bor Molly i hundkojan, bor Molly i stallet?”. Det behövs med andra ord inte mycket mer än färggranna bilder och en försvunnen panda för att fängsla en ett och två åring. Bra så!

Samtliga Mollyböcker är skrivna av Lucy Cousins.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens saga

 1. Linda / Snigeln skriver:

  Och här läser vi Totte-böckerna flitigt från pärm till pärm och om från början igen. 🙂

  • sonja skriver:

   Ja men de är bra. Vi har våra gamla Totteböcker från vår barndom kvar också. Länge leve Totte.

   • Jessica skriver:

    De tilltalar vår tre åring också. Har försökt om vi skulle byta kvällssaga någon kväll men nej: Jag vill höra Molly! Jag älskar Molly böckerna! Och på bokmässan fick våra barn välja varsin bok gissa vad tre åringen ville ha?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *