Veckans utmaningar

Så tuffar jag mot Vasa igen. Mot sista praktikveckan. Den här veckans utmaningar är:

– lära elever överslag på räck i gymnastiken

– göra statydrama utgående från boken Bronsåret

– göra en härligt fräsch indikator av rödkol

– få ihop den där estetiska responsen

– ta avsked av de söta eleverna och min fina handledare (helst utan tårar)

Ja, det var den arbetsveckan i ett nötskal. Berätta gärna om dina utmaningar och planer, så känner jag att jag har sällskap där upp i Vasa.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans utmaningar

 1. Konrad skriver:

  Mojn,
  skall skriva en hög raporter och slass med Orange igen, som trots att vi avslutade det Franska kännykkäabonemanget ännu tar pengar fran kontot (business as ususal, dom gjorde samma med internetavtalet).

  Pa onsdag kommer Maake hit och vi kör upp de sista grejjorna med bil till Lovisa, via Baden-baden och Düsseldorf. Kommer pa mandag till hamnen i H:fors.

  I december har vi perhevalmennuskurssen, som gar pa onsdagar, inte precis idealt for oss som jobbar utomlands, men skall försöka fixa det (homeoffice hela december 😀

  Har jobbat ut uppsägningstiden i frankrike den sista mars, sa efter det bor vi bada officiellt i Finland. Tänkte halla mellanar fram till hösten sa vi är bada lediga med den nyfödda ett halvt ar och diskuterar sedan vem av oss som borde ta upp jobbandet igen…

  ajjo, bode köpa vinterdäck ocksa.

  sadant.
  -KK

  • sonja skriver:

   Alldeles fantastiskt att vara hemma båda med babyn det första halvåret. Så var vi ju också då för evigheter sedan med Harald, då studerade vi båda och var hemma.

   Kanske vi hinner komma till Lovisa nu i december då så vi får se magen, ja och er förstås.

   Vi borde också få vinterdäcken under bilen, annars kanske vi överraskas av vintern. Står det inte varje år i dagsstidningarna att Talvi yllätti taas….

   Ha det fint, hälsa!

   Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *