Valet

Efter många planeringstimmar, sekvensplaner och lektionsplaner dunkade huvudet av en hemsk huvudvärk. Sneglade på soffan, men hörde joggingskorna ropa kom! Sprang en tre fjärdedels timme genom det dimmigaste Vasa jag sett.

Nu kan vi bänka oss i soffan med gott samvete, Mirella och jag. I stearinljusets sken och sticka så stickorna glöder.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Valet

 1. Karin L skriver:

  Ville bara säga att idag då vi hade Distriktsdag på Högan så märkte jag att jag sökte dig och A-L 🙂 utan att ens tänka på det så slog mig tanken: Var är Sonja och Anna-Lina?? 🙂 Mitt sätt att säga att jag saknar er! Ni hör så till min skolvärld! Hoppas Vasa är bra -så låter det ju iallafall.
  Kram på dig!!

  • sonja skriver:

   Åh så rörd jag blir av att höra att du saknat mig. Vasa är bra, men som jag sagt saknar jag familjen jättemycket. Sista praktikveckan för en tid nu i alla fall, nu blir det bara en dag här och där som gäller igen…

   Lycka till med nya jobbet! Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *