Kan själv

Nu är det här! Tillfället då vi ska korka champagne-flaskan och skåla. Vårt yngsta barn har kommit in i kan-själv-åldern. Glöm det där med att hålla handen, glöm det där med att hjälpa i trappan, glöm det där med att lyfta upp i matstolen, tända lampan, trycka på tvättmaskinen, sitta i famnen osv. För nu kan hon själv. Hon. Kan. Själv. Och med hjärtat i halsgropen är det nu bara att backa och hoppas på att det går bra. Vilket det oftast gör.

Vagnen den agerar mest bara snygg  accessoar.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kan själv

  1. Melli skriver:

    Grattis till jag-kan-själv då! 😀
    Måst säga att jag inte är riktigt färdig för det än jag. Fast han kan redan en hel del själv vår lilla. Gör om samma sak själv om man hjälpt honom ur sängen eller upp på soffan tex. Sku hellst inte sitta i vagnen han heller, fast där ställer det till med lite problem att han inte går mer än åtta steg (inomhus).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *