Tant Sonja här hej

Vet ni varför det är så tyst på bloggen? Jo för att jag broderar och broderar. Eller egentligen syr jag maskstygn men resultatet torde bli det samma.

Och så ser jag på Anno 1790. Är nu inne på andra varvet av de fem avsnitt som hittills visats. Hör redan till favoriterna, det är något med serien som ger mig Pride and Prejudice- vibbar och det är inte lite det! Tröttsamt bara att måsta vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Följer du med serien? Vad tycker du?

20111122-182208.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Tant Sonja här hej

 1. Camilla skriver:

  Jag vågar nog inte se på serien…Du får bara visa de snälla delarna till mig !!
  Kan vi inte se på Pride and Prejudice något tag istället…. ; ))

 2. Tina skriver:

  Ja ja! Veckans höjdpunkt! Blir så glad varje måndag då jag kommer på att ”today is the day”. Allt (okej inte brotten som ju är jätte grymma) är så ljuvligt där; handlingen och alla detaljerna. Så bra gjord!

 3. Jessica skriver:

  Hej tant Sonja! Hälsningar från Jessica som blir kallad tant nästan alla dagar 😉

  • sonja skriver:

   DU är ingen tant, vad skulle ni på dagis önska att man säger eller är dagistant helt okej? I Arturs dagis ville de att vi skulle säga dagisvuxna, kändes konstigt, men helt ok eftersom där också fanns en dagisgubbe! (Som var typ 20 år)

   • Jessica skriver:

    Kalla oss vid namn och vill man prata om alla så de vuxna på dagis. Men måste säga att nutidens föräldrar pratar om de vuxna på dagis. De är oftast mor- och farföräldrarna som kallar oss tanter då de hämtar sina barnbarn. En pojke tyckte en gång att jag kan vara hans dagismamma.

 4. Carina skriver:

  Kollade en stund igår, fick inga vibrationer, somnade. Förvånad? 😉

  • sonja skriver:

   En stund? Du hädar! Kom hit och vi tittar i fem timmar, sedan tar vi det en gång till! Sedan först får du uttala dig igen!

   Och nej jag är inte förvånad, men som sagt ger du det inte en chans…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *