Nu är goda råd dyra

Vad ska man göra med en ny tvättmaskin som vill springa ut? Vi har justerat tassarna under den otaliga gånger. Först använde vi oss av ett ”vattenpass” som fanns att tillgå på iPhonen, den säger att tvättmaskinen står rak. Vi har höjt och sänkt, skruvat och flyttat. Men nej, den skakar så den håller på att komma ut och för att få den att hållas stilla får man typ sitta på den. Så köpte vi gummibitar att lägga under fötterna. NU måste det ju funkka för de går ju inte att rubba. Men nej, tvättmaskinen vill ut. Okej, vi har helt enkelt inte fått den tillräckligt rak, tänker vi. Basse åker till varuhuset och köper världens största vattenpass och vi trixar någon timme till.

Men, ja ni vet vad som händer. Så vad ska vi göra? Låta den gå? Skruva fast den i väggen? Eller bara sitta och shejka med?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu är goda råd dyra

 1. satu skriver:

  Har ni tagit bort den där delen bak-i-maskin, den som heter kuljetustuki på finska?
  vår var av metall, en avlång platta med hål o sånt. Jag glömde ta den o maskinen trodde att den var värsta borgbacken-riden..

 2. Mats skriver:

  Vi har ett megavattenpass hemma. Vill ni låna?

 3. Soffi skriver:

  Här i Tyskland finns det gummimattor att lägga under hela maskinen. Inte alltsa bara under tassarna. Alla har en sadan här och det funkar ypperlig. Finns det sadant att fa i Finland? Typ 1cm tjock gummimatta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *