Festförberedelse

Idag är det självständighetsbal för fjärdeklassisterna i Helsingfors. Harald har fått en festlig, personlig inbjudan av överborgmästaren själv. Harald börjar skolan först halv två idag så vi har all tid i världen för manikyr och pedikyr. Nä, vita skjortan är struken och byxorna pressade, självaste killen spelar Playstation och är väldigt cool. Jag vill ha roligt och vara glad,  inte vara utklädd! var hans omdöme då vi frågat om han vill ha udda jacka, slips eller fluga. Han är killen som älskar mjukisbyxor ser ni. Det är okej för oss, han är fin ändå.

 

 

På kvällen blir det fest i skolan för alla föräldrar. Det i sin tur kräver mer förberedelse, bakar mängder med brödlängder.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *