Han får stanna

Jag sa, antingen flyttar du eller så flyttar jag. Slutar du skaka och löpa amok i mitt badrum får du stanna. Visserligen flyttade han utåt från väggen och ställde sig nästan mitt i badrummet, men han slutade hoppa och ha sig i alla fall. Nu står han då där och gapar, ytterst tyst tack och lov. Vi matar honom varannan dag, ibland varje.

Må han hållas lugn.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Han får stanna

 1. Camilla skriver:

  Hoppas verkligen han håller sig i skalet nu !! Vem vill nu ha härjande typer i badrummet ; ))

 2. Jessica skriver:

  Sitter här och skrattar för mej själv. Hoppas han hålls lugn nu!

 3. Melli skriver:

  Aj det är en han? 😀 Har ni matat honom för mycket åt gången möjligen? Om tyngden gjort honom skakigare på nåt sätt? Nej, men om han börjar härja igen får ni nog kanske kalla på hjälp. Så ska det nog inte vara! Musik, oh, det är bra det. Det hör vi också då vår ätit färdigt.
  PS. funderade nog några gånger på vad det var du talar om. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *