Lucka 1: Berätta om dig själv

Jag är lång men snäll. Jag är klasslärare men teologie magister. Jag är mamma till tre men fru till en. Jag gråter lätt men skrattar lättare. Jag är blyg men vågar prata inför många mänskor (om jag vet att jag får prata om sådant jag är bra på, typ föräldramöten i skolan). Jag är storasyster men också lillasyster. Jag tycker om att vandra långt och högt men älskar också att ligga i soffan och läsa.

Och alldeles just pysslade jag ett kartonghus till en liten tiger tillsammans med min son. Tigern fick till och med en julgran.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lucka 1: Berätta om dig själv

  1. Är du lång?! Jag tror jag lånar din lista, den är underbar. Jag antar av din flitiga uppdatering att du inte heller är på gala. Vi är väl de enda som bloggar ikväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *